Diabetes - naravno zdravljenje

Naavudi - prirodni tretman dijabetesa.

Uporabniške izkušnje

Blood sugar monitorsVaše Naavudi naravno dopolnilo je vsekakor zelo koristno za tiste, ki imajo težave z diabetesom. Dave Roberts (SAD) Več izkušenj >>>

 

Naavudi garancija povračila denarja

Mi smo tako prepričani da boste zadovoljni z rezultati Naavudi-a, da mi garantiramo za to. Naavudi ponuja polno 30-dnevno garancijo na povračilo denarja. Če se odločite vrniti naročilo iz katerega koli razloga, vrnili vam bomo vaš denar  (brez dostave).

BREZ VPRAŠANJ

NAAVUDI – naravne tablete proti visokega sladkorja

Diabetes (sladkorna bolezen) je vse večji zdravstveni problem tako pri nas kot v svetu, ker ljudje živijo dlje, ker se druge bolezni bolj nadzirajo, in tudi ker se zdravo prehranjujejo  in ne le z hitro hrano zahodnega stila. Diabetes ki ni ustrezno nadzorovan in upravljan, lahko privede do kapi ali srčnega napada, poškodbe ledvic in jeter, poškodbe živčevja, izgube vida in celo amputacije udov.

NAAVUDI je zeliščno prehransko dopolnilo, ki je v celoti sestavljen iz organskih biokemalij, pridobljenih iz rastlin, ki so pomagali veliko ljudem da upravljajo diabetesom. On je popolnoma metaboliziran in ne pušča nobene mineralne ostanke v notranjosti vašega telesa.To je kombinacija devetih naravnih rastlinskih ekstraktov, ki se že vrsto let uporablja v tradicionalni indijski ayurvedski medicini. Natančno je klinično preizkušen, pod vodstvom strokovnjaka za diabetes. Ni znanih interakcij z drugimi zdravili na recept, tako da ga lahko poskusite ne da bi spremenili zdravila, ki jih jemljete.

 

Kako NAAVUDI deluje

NAAVUDI je popolnoma zeliščno prehransko dopolnilo, namenjen predvsem ljudjem, ki trpijo zaradi Tipa II (napada odrasle)diabetesa. Devet sestavin delujejo skupaj sinergično za bistveno zmanjšanje glukoznega sladkorja v krvi in imajo številne druge pozitivne učinke v telu osebe, ki trpijo zaradi diabetesa ali pred-diabetičnega stanja.

Za njegovo osnovno komponento, epikatehin iz skorje drevesa Malabar Kino, velja da spodbuja rast beta celic trebušne slinavke, s čimer se izboljša telesna lastna izdelava insulina, in s tem neposredno znižuje glukozni sladkor v krvi.

Pri drugih osmih komponent NAAVUDI-a, za vsako se verjame da ima več pozitivnih učinkov, vključno z: neposredno zniževanje koncentracije krvnega sladkorja (glukoze), regulacija vnosa glukoze, povečanje glukozne tolerance in občutljivost na insulin, spodbujanje trebušne slinavke, lajšanje stresa, spodbujanje potenja in uriniranja, nadzor metabolizma, zmanjšanje črevesnega trasnporta sladkorja in maščobnih kislin, podpiranje prilagodljivosti in zmanjšanje prekomerne želje po sladkem. Vse te komponente delujejo sinergistično skupaj

NAROČITE NAVUUDI TABLETE PROTI DIABETESU>>>

Razvit s strani vrhunskega naturopata
Dr. Stacey Millera, N.D

Dr. Stacey Miller, N.D., je glavni znanstveni formulator za Naavudi znamko. Z doktoratom naturopatske medicine, Dr. Stacey Miller pomaga ljudjem po vsej Severni Ameriki obnoviti in izboljšati njihovo zdravje, že več kot petnaest let. Dr. Miller je prejela opsežno usposabljanje v standardnih medicinskih znanosti in v znanosti naravnih terapij, vključno s homeopatijo, zeliščno medicino in klinično prehrano.

Zelo smo ponosni na raziskave in razvoj edinstvenih zeliščnih formul, na osnovi starodavne azijske medicine, ki zagotovlja najvišjo raven učinkovitosti in zdravstvenih koristi za potrošnike po vsem svetu.

Kaj je v NAAVUDI-u?

NAAVUDI je drugačen od drugih diabetičnih dodatkov. Njegove sestavine so uporabljane v indijski ayurvedski medicini že stotine ali celo tisoče let. Ker ni znanih interakcij z zdravili na recept, ni kontraindikacij ko začnete uporabljati NAAVUDI, in lahko ga preizkusite brez spreminjanja prepisane terapije.

Kaj boste našli v notranjosti NAAVUDI-A

Malabar Kino

Drevo Malabar Kino je glavni izdelek indijske Ayurvedske medicine verjetno več kot 3000 let. Njegova skorja, listje, cvetni listi in celo njegovo jedro se uporabljajo kot viri zeliščnega zdravila.

Grenka dinja

Grenka dinja ima širok izbor kulinaričnih in zdravilnih namen. Različne sestavine grenke dinje so ugotovljene, da povečajo občutljivost na insulin, znižajo koncentracije krvnega sladkorja (glukoze) in regulirajo vnos glukoze v celice telesa.

Indijski lovor

Indijski lovor je iz drugega roda, za razliko od običajnega lovorovega drevesa. Ekstrakti njegovih posušenih listov so odkriti da povečajo aktivnost trebušne slinavke, zmanjšajo krvni sladkor (glukoze) in delujejo kot diuretik.

Sabljasti triplat

Sabljasti triplat (kozji rog) je rastlina podobna detelji, ki se uporablja v kmetijstvu že najmanj šest tisočletij. Ima antidiabetične in diuretične učinke, ki so demonstrirani pri poskusih na ljudeh, zlasti z zniževanjem serumske glukoze in povečanjem tolerance glukoze.

Java šljiva

Java sliva ima okusno jagodičje, za katero že dolgo velja da imajo koristi za zdravje, zlasti za diabetike. Lahko zmanjšajo raven krvnega sladkorja, in tudi zmanjšajo glukozo v urinu in delujejo kot diuretiki.

Indijski jorgovan

Indijski jorgovan je veliko, hitro rastoče drevo, ki se v tradicionalni ayurvedski medicini imenuje „Neem“. Ekstrakti mnogih delov tega drevja se uporabljajo za zdravljenje: seme, listje, olje, cvetje, korenine in skorja. Vodni ekstrakt listov se izkazal kot koristen pri zdravljenju diabetesa, nadzorom metabolizma in ravni glukoze v krvi.

Kutaki

Kutaki je večletna lesna rastlina s koreninami nekaj centimetrov dolge. Ekstrakti iz korenin so tradioconalen lek za bolezni ki vplivajo na jeter, ledvice in urirarni sistem, vključno diabetes. Pripisujemo jim številne zdravstvene prednosti, vključno  nadzor metabolizma.

Sveta bazilika

Sveta bazilika se vzgaja kot zdravilna rastlina že več kot dve tisočetji. Za olje iz njenih listov se šteje da izboljšuje delovanje beta celic trebušne slinavke, ki zagotovljavajo telesu lasten vir insulina, in ena zdravstven študija podpira to mnenje. Prav tako je ugotovljeno, da pospešuje potenje, lajša stres in podpira prilagodljivost.

Gurmarbooti

Gurmarbooti indijski listi so še en tradicionalni Ayurvedski lek. Ekstrakt njegovih listov vsebuje gimnemiču kislino, ki je pred kratkim pokazala da spodbuja telesno izdelavu insulina, s čimer se zmanjšuje krvni sladkor (glukoza); zmanjšuje pretirano željo za slatkim;zmanjšuje črevesni transport sladkorja in maščobnih kislin; in deluje kot diuretik.

© 2011 prirodnolijecenjedijabetesa.com
Template design by Andreas Viklund

* Vsaka oseba, ki zboli od diabetesa mora biti nadzirana od zdravnika specialiste in morala bi naučiti preveriti svojo raven glukoze-sladkorja v krvi.

Izjave na tej strani niso ocenjenje od agencije za hrano in zdravila. Namen tega izdelka ni diagnoza, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Naavudi je naravni izdelek, ki je razvrščen kod prehransko dopolnilo, odnosno dodatek. Naavudi ni farmacevtski izdelek, oziroma zdravilo za zdravljenje diabetesa in za njega ni potreben recept..
Naavudi je blagovna znamka od Naavudi Health Inc.
Naavudi naslov: Suite 345. 125A-1030 Denman Street. Vancouver, B.C. V6G 2M6 CANADA
Ta prevod je odobren s strani lastnika Naavudi Health Inc.